Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر فخریه کاشان در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت هواپیمای ATR پس از خروج آمریکا از برجام، اظهار داشت: نمایندگان شرکت هواپیماسازی ATR به ما اعلام کرده‌اند که از آمریکا صدور مجوز موردی برای تحویل تعدادی از هواپیماهای باقی‌مانده از قرارداد فروش هواپیما به ایران را درخواست کرده‌اند. 

وی ادامه داد: با این حال مشخص نیست که آیا آمریکایی‌ها مجوز فروش هواپیما را به شرکت ATR می‌دهند یا نه، بلکه صرفاً درخواست صدور مجوز به آمریکا ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره تعداد هواپیماهایی که قرار است ATR برای تحویل آنها به ایران از آمریکا مجوز بگیرد، گفت: شرکت ATR به ما اعلام کرده است می‌توانیم تا پیش از پایان ضرب‌الاجل اعلامی از سوی آمریکا، ۶ فروند هواپیما از خط تولید خارج کرده و به ایران‌ایر تحویل ‌دهیم.

فخریه کاشان درباره تأمین مالی این ۶ فروند ATR تصریح کرد: پول لازم برای خرید این تعداد هواپیما آماده است و در صورتی که آنها بتوانند مجوز را از آمریکایی‌ها بگیرند، پول ۶ فروند ATR را به این شرکت پرداخت می‌کنیم.

به گفته فخریه کاشان، مجوز قبلی اداره کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (OFAC) برای فروش همه هواپیماهای برجامی باطل شده است.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در خصوص فروش هواپیماهای ایرباس به ایران‌ایر افزود: این شرکت نیز به دنبال اخذ مجوز خاص برای فروش هواپیما از آمریکاست، ولی معلوم نیست که OFAC به ایرباس مجوز جدید بدهد.

وی درباره چشم‌انداز وزارت راه و شهرسازی از صدور مجوزهای جدید فروش هواپیما از سوی دولت ترامپ اظهار داشت: نمی‌توان هیچ پیش‌بینی در خصوص آینده داشت، چرا که شما با آدمی سر و کار دارید که قابل‌ پیش‌بینی نیست.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در خصوص مذاکرات وزارت خارجه با کشورهای عضو ۱+۵ برای تحویل هواپیماهای باقی‌مانده به ایران اظهار بی‌اطلاعی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ضرب الاجل ترامپ به شرکت های اروپایی و آمریکایی که در دوره پسابرجام با ایران قرارداد امضا کرده اند، برای تحویل کالاهای خود به ایران و اتمام هر گونه رابطه اقتصادی با کشورمان ظرف کمتر از ۳ ماه آینده به اتمام می رسد.

کد خبر 4338506 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: اوفک برجام دونالد ترامپ هواپیمای ATR وزارت خزانه داری آمریکا بانک مرکزی ایران اوپک تولید نفت تحریم اقتصادی ایران قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت نشست 174 اوپک قیمت دلار بازار ارز صادرات نفت گمرک دلار تعرفه واردات گمرک ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۱۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران

ایتنا - کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است.
کمیسیون ارتباطات فدرال بزرگ‌ترین اپراتورهای تلفن همراه در ایالات متحده را به دلیل فروش اطلاعات موقعیت مکانی مشتریان خود بدون رضایت، با جریمه جمعی 200 میلیون دلاری محکوم کرده است. AT&T  باید 57 میلیون دلار بپردازد، در حالی که Verizon باید 47 میلیون دلار بپردازد. در همین حال، Sprint  و T-Mobile با مجموع 92 میلیون دلار جریمه روبرو هستند. این کمیسیون تحقیقات عمیقی را در مورد افشای غیرمجاز و فروش داده‌های مکان واقعی مشترکین پس از افشای فعالیت‌های آنها در سال 2018 انجام داد.

به گزارش ایتنا، جسیکا روزن وورسل، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت:«  شرکت‌های مخابراتی اطلاعات موقعیت مکانی بی‌درنگ را به جمع‌آورنده‌های داده فروختند، و اجازه دادند این داده‌های بسیار حساس در دست شرکت‌های ثالثا، شکارچیان و سایر موارد قرار گیرد. »

به گفته این آژانس، این طرح پس از گزارش‌های عمومی مبنی بر اینکه یک کلانتر در میسوری با استفاده از اطلاعات موقعیت مکانی که شرکتی به نام Securus از اپراتورهای بی سیم دریافت می‌کند، افراد متعددی را ردیابی می کند، آغاز شد. این شرکت خدمات ارتباطی را به مراکز اصلاح و تربیت در کشور ارائه می‌دهد.

 
در حالی که اپراتورها در نهایت فعالیت خود را متوقف کردند، آژانس گفت که آنها به مدت یک سال پس از فاش شدن این رویه و پس از اینکه به کمیسیون قول دادند فروش داده‌های مکان مشتری را متوقف خواهند کرد، به اجرای برنامه‌های خود ادامه دادند. به‌علاوه، آنها بدون تضمین‌های معقول به کار خود ادامه دادند تا اطمینان حاصل کنند که خدمات قانونی با استفاده از اطلاعات مشتریانشان، مانند کمک‌های جاده‌ای و خدمات فوریت‌های پزشکی، واقعاً رضایت کاربران را برای ردیابی مکان‌هایشان جلب می‌کنند.

این شرکت‌ها گفتند که قصد دارند جریمه‌ها را به چالش بکشند. T-Mobile که با بزرگترین جریمه به ارزش 80 میلیون دلار روبرو است و اسپرینت 12 میلیون دلار جریمه شد گفته که جریمه بیش از حد است.AT&T  گفت که این تصمیم فاقد شایستگی قانونی و واقعی است و این تصمیم شرکت‌ها را به دلیل حمایت از خدمات مکانی نجات‌بخش مجازات می‌کند.»

دیگر خبرها

  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • احتمال ثبت‌نام عمره در ماه‌های آینده
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟(+عکس)
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • مدیر ورزشی بایرن مونیخ: ماندن توخل غیرممکن است
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران